Citat:
În prealabil postat de ioanna
@AndyTH: daca alteram celula de baza a societatii care e familia, spune-mi, ce reper ne mai luam? Pana unde putem merge cu permisivitatea? Daca se legalizeaza casatoriile homosexuale, de ce nu s-ar legaliza si cele poligame? oricum am modificat conceptul de familie,nu? Ti se pare corect sa se legalizeze homosexualitatea nu si poligamia sau poliandria? Daca e normala legatura intre doi barbati, nu vad de ce n-ar fi normala si legatura intre doi barbati si o femeie. Acceptam mariajul acestora in 3 sau in 4, 5 ... "n" ? Cum definim "familia"? Cum trebuie sa schimbe instanta judecatoreasca conceptul de casatorie? Hai sa te vad cat de lipsita de prejudecati esti.
|
Astept raspuns la intrebarea pe care ti-am pus-o! Defineste-mi conceptul de familie! Nu spun ca doi barbati sau doua femei n-ar fi capabili(e) sa creasca un copil, ci de implicatiile psiho-sociale pe care le va resimti copilul. Daca consideri ca aceasta situatie e corecta si morala, atunci nu vad de ce copilul n-ar putea accepta si 3 parinti (adulti), de ce nu e normal? Daca vei spune ca esti doar pro-monogamie, inseamna ca
esti plina de prejudecati, insa vii cu un tupeu usor obraznic, sa critici pe altii ca au prejudecati, cand noi gandim in principiu. Un cuplu gay care adopta un copil e un cuplu egoist, care se gandeste in primul rand la nevoia lor de a fi parinti, de a oferi iubire, nu la psiho-drama pe care o va resimti copilul, atunci cand va constientiza care e firescul in societatea in care traieste, iar indoctrinarea cu "
puiule, oamenii au mentalitati retrograde", va fi egala cu 0.