View Single Post
Vechi 09.09.2011, 16:08:20
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndyTh Vezi mesajul
Daca tu nu faci distinctia intre homosexualitate si zoofilie ai probleme serioasa de judecata logica. Primul lucru pe care il invata copilul sunt exemplele practice ale parintilor si asa devin copiii homosexuali? De ce? Cand ti-ai adus sau iti vei aduce nou nascutul acasa te apuci sa faci dragoste cu sotia in fata lor. Nu vezi ca deja de departezi de realitate? Primul lucru pe care il invata un copil de la parinti este imitatia orofaciala. Apoi sentimentul de securitate cand este in bratele parintelui si cand ii sunt asigurate nevoile de hrana, somn. Apoi afectiunea in jur de 7 luni cand este obisnuit cu chipul parintelui, cu prezenta lui, cu atentia lui.
Si nu unui copil i se explica ca relatiile sexuale sunt normale si anormale, ci eventual unui adolescent...Unui copil probabil i se explica ca si doi barbati/doua femei se pot iubi. Si care e problema? Mie mi se pare normal ca si doua persoane de acelasi sex sa poate faca dragoste si nu sunt lesbiana. Si mamei si surorii mele li se pare normal. Si nici ele nu sunt lesbiene. Si exemplele pot continua. Cunosc un cuplu de lesbiene care au 2 fete. Amandoua sunt heterosexuale, rezultate bune la invatatura, au multi prieteni, planuri de viitor etc.
Cu astfel de mentalitate ca a ta e si normal ca homosexualismul este prost inteles si categorisit ca anormal....

Draga mea atunci poate si o relatie de tip swing ti se va parea normala.
Si apropos eu am venit cu acel citat in care ziceam ca homosexualitatea nu e transmisa genetic, si ASA ESTE! Am citit articolul pe un sit de stiinta, sit care nu are nici o legatuta cu religia. Doamne ajuta!

Last edited by stefan florin; 09.09.2011 at 16:13:53.