M-am lamurit, ai evitat elegant raspunsul la intrebare, ceea ce inseamna ca NU GANDESTI DELOC, ci doar sustii interesul unui grup :) Te-am intrebat despre "conceptul de familie", pentru ca instanta judecatoreasca trebuie sa-l modifice din moment ce tu si cei asemeni tie, cereti legalizarea legaturilor homosexuale. Repet, de ce E CORECT SI MORAL sa legalizezi homosexualitatea/lesbianismul nu si poligamia/poliandria? Lasa-ma cu studiile stiintifice, doar maine pot veni alti analisti care sustin ca poligamia la barbati e benefica (de altfel exista un astfel de studiu). Ceea ce refuzi tu sa intelegi este ca distrugerea conceptului de familie traditionala (barbat+ femeie), trebuie inlocuit cu altul, iar acesta ,nemaiavand ca reper normalitatea (aici referindu-ma la majoritate), va da nastere unei stari de anormalitate. Spui ca doi barbati sau doua femei se iubesc si-si cer dreptul la a-si intemeia o familie, de a avea copii etc. Eu spun ca si cinci femei si doi barbat se iubesc la fel de intens si-si pot si ei cere dreptul la a-si intemeia o familie, in virtutea dreptului la viata privata asa cum au facut-o ceilalti. Nu poti legaliza homosexualitatea, fara alte masuri la pachet, daca vrei sa fii corect, nu poti merge cu jumatati de masura.
Last edited by ioanna; 09.09.2011 at 16:19:34.
|