Citat:
În prealabil postat de stefan florin
Sa ne intelegem, NU AM NIMIC CU HOMOSEXUALII SAU LESBIENELE. Pot sa faca sex cand vor si cu cine vor, este treaba lor. Dar nu mi se pare OK ca acest lucru sa fie mediatizat si acceptat ca pe un lucru normal sau sa li se faca campanie PRO in scoli cum s-a intamplat in Australia.
|
Eu te inteleg, insa stii ce e amuzant? Ei cer dreptul la diversitate familiala (barbat-femeie, barbat-barbat, femeie-femeie), insa nu accepta diversitatea opiniilor ,nu-ti respecta dreptul de a nu fi de acord cu ei . Parca n-am trai in democratie, n-avem voie sa ne pronuntam. N-am nimic cu ei, pot sa faca zeci de campanii de constientizare publica pro- homofobie, campanii virtuale, pana la urma si eu pot sa-mi folosesc dreptul constitutional de vot, prin care pot sa ma opun, sustinand programul care nu permite astfel de modificari ala codului familiei , care impun ca normalitate familia homosexuala. Daca normalitatea e o notiune relativa, variabila de la un mediu socio-cultural la altul, atunci cu siguranta in mediul nostru familia homosexuala nu se incadreaza la “normalitate”, nici familia poligama, de altfel.