View Single Post
Vechi 09.09.2011, 18:00:10
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Eu te inteleg, insa stii ce e amuzant? Ei cer dreptul la diversitate familiala (barbat-femeie, barbat-barbat, femeie-femeie), insa nu accepta diversitatea opiniilor ,nu-ti respecta dreptul de a nu fi de acord cu ei . Parca n-am trai in democratie, n-avem voie sa ne pronuntam. N-am nimic cu ei, pot sa faca zeci de campanii de constientizare publica pro- homofobie, campanii virtuale, pana la urma si eu pot sa-mi folosesc dreptul constitutional de vot, prin care pot sa ma opun, sustinand programul care nu permite astfel de modificari ala codului familiei , care impun ca normalitate familia homosexuala. Daca normalitatea e o notiune relativa, variabila de la un mediu socio-cultural la altul, atunci cu siguranta in mediul nostru familia homosexuala nu se incadreaza la “normalitate”, nici familia poligama, de altfel.
Am vrut sa spun anti-homofobie La noi homosexualii sunt tolerati,acceptati, daca pastreaza decenta in public, insa homosexualitatea nu poate fi acceptata ca normalitate, indiferent de ceea ce cred unii, mentalitatea romaneasca ( modelele comportamentale dominante) e cel mai greu de schimbat. Astept studiul stiintific care atesta ca mentalul colectiv romanesc e impregnat cu un model cultural favorabil homosexualitatii, deci putem spune ca aceasta se incadreaza in "normalitatea" romaneasca.

Last edited by ioanna; 09.09.2011 at 18:16:47.