View Single Post
Vechi 09.09.2011, 21:23:50
ioan_strainul
Guest

Arrow homo----maricoñ

Citat:
Īn prealabil postat de AndyTh Vezi mesajul
Cum cineva vede peste niste versete nefondate stiintific inseamna ca este in slujba satanei?
In cazul asta stiinta si oamenii de stiinta sunt instrumente ale satanei, nu?
Nu promovez homosexualismul ci pur si simplu sustin dreptul persoanelor la dragoste si fericire. Ce e rau in asta? Mai bine decat ura si discriminarea.

Ce e rau in ultima afirmatie ca sunt interesata de notiunea de pacat? Nici macar nu mi-ai raspuns, mi-ai trantat doar o afirmatie care se vroia a fi ironica. Nu sunt religioasa sunt spirituala. Deci, pot sa am vreo lamurire concreta la ce am postat? Fara replici nesustinute?

NU mi-ai raspuns concret la nici o afirmatie, inca o dovada ca sunteti foarte aprigi in a arunca cu pietre dar fara nici o baza. Doar m-ai asociat cu opera satanei si ca promovez homosexualismul. Si cum e legat homosexualismul de involutia catre starea animalica?

Si inca nu am primit lamurire cum de stiti voi cei care folositi cuvantul intelept, ca persoanele de acelasi sex adopta copii ca sa intretina relatii sexuale cu ei?
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++

Cei care nu cred In Biblie care este cuvIntul Lui Dumnezeu grait prin Sf. poororoci mai bine sa nici nu vorbeasca de Dumnezeu.
Nu scrie In Biblie ca la facerea lumi Dumnezeu a spus sa FACEM ceia ce Inseamna ca nu esa singur era de fata Duhul SfInt si Hristos , OM DUPA CHIPUL SI ASEMANAREA NOASTRA .
ACUM VA iNTREB PE VOI CI DESTEPTI SI LUMINATI DE CINE DE deavol credeti ca dumnezeu a creat omul fara ca sa stie ce face sau si Dumnezeu dupa voi este ne stiutor ce este bine si ce nu sau cum sa faca omul dragoste cu alt om, vai vai voau ca va cIstigat anticristu si veti cadea odata ce el si cu toate slugile lui.

De ce ar avea nevoie sa adopteze copii doua lezbi sai doi maricoñ fac operatie si ii insemineaza si despues operatie si nastere prin cezariana nu ¿¿¿¿¿&iquest ;