Citat:
În prealabil postat de MariS_
Bine graiti, sora draga. Problema e cui declaram noi razboi? Raului din noi, spuneti dvs sora draga, si bine ziceti. Doar ca astfel de razboi nu ne prea "convine", noi preferam sa ne luptam cu raul din altii. Daca spuneati "va chem la razboi cu raul din altii" ati fi avut cu siguranta succes. Dar ... eu stiu chiar aici pe forum pe cativa care sunt in "linia intai" in lupta cu raul propriu si dau ca exemplu doar pe cativa: Marius22, georgeval, costel, windorin, Ioan-Cezar, SaraI, Scotianul, Cristiboss, Dorina, Doriana, Jenica, Parintele Gheorghe, na, ca nu mai imi amintesc pe toti la care as dori sa le multumesc pentru ceea ce sunt, dar cu siguranta sunt mult mai multi cei din prima linie, doar ca glasul lor se face tot mai putin auzit in zgomotul luptelor acerbe cu raul din altii. Fie ca Domnul sa va asculte chemarea si sa ne trezeasca.
Har, smerenie si jertfa de sine.
|
Așa este. Dacă acest topic ar fi fost creat cu scopul de a ne chema la războiul împotriva ateilor, a "ereticilor", a "păgânilor" sau a altor categorii de persoane, foarte mulți s-ar fi arătat gata de "luptă", cu alte cuvinte, gata de a judeca păcatele tuturor "nelegiuiților" de pe forum și din România. :)
De asemenea, sunt de acord cu dumneavoastră în privința faptului că există foarte mulți utilizatori de pe forum care, cu adevărat, Îl iubesc pe Dumnezeu și sunt creștini autentici, preocupați în mod sincer și profund de sporirea lor duhovnicească și de răspândirea în lume a luminii adevărului revelat. Dumneavoastră sunteți unul dintre acei creștini adevărați, precum și toți cei pe care i-ați menționat. La lista acelor colegi ai noștri, de la care am foarte mult de învățat și pentru care nutresc un respect deosebit, ar mai putea fi adăugați mulți alți utilizatori ai forumului. Dumnezeu să-i ajute pe toți aceștia să sporească în dragoste, în credință și în înțelepciune!
Domnul să fie cu dumneavoastră și să vă binecuvânteze!
Cu deosebit respect,
Laura Stifter
"Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis)
Câteva gânduri scrise de mine:
http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca