1. Sunt si parinti crestini (poate ca nu in acceptiunea unora de aici), care se duc sa faca IVF.
Poate ca si preotese si preoti, ca si ei sunt tot oameni si isi doresc copii.
2. Ioachim si Ana, sau Zaharia si Elisabeta - ei erau sfinti, aveau alte puteri si Dumnezeu le-a dat.
Acum mi-e greu, chiar nu stiu cum sa-mi explic, modul in care au primit copii, la varsta aceea inaintata (Ana avea vreo 90 ani mi se pare).
A ramas ea gravida la 90 ani?
Printre oamenii normali, obisnuiti, nimeni nu a capatat copil (pe cale naturala), dupa 50 ani.
Chiar cred in Dumnezeu, si Maica Sa si alti sfinti, dar cum sa-mi explic totusi pe plan uman, la un om de 90 ani sarcina.
Normal ca m-as bucura si eu si m-as ruga, daca as avea convingerea ca la 90 ani voi avea copil. Dar nu stiu, va rog sa-mi explicati cum.
3. Adica ce orgoliu au parintii care isi doresc copii? Ii doresc din dragostea ce o au de daruit. Orgoliu pentru ce anume?
4. Mihnea, chiar nu stim. Eu am intrebat preoti si nu stiu nici ei. Si nu ei fac legile bisericii (ca institutie), ci altcineva acolo la patriarhie. Nu stiu cine.
Si poti sa-ti imaginezi f.bine. Noi, cu mintea noastra umana nu stim Voia Lui.
Nu putem pricepe multe lucruri, sau diferentia.
Exista situatii complicate, in care nu stim ce sa facem. Dumnezeu ne mai ajuta sa gasim rezolvari, dar explicatiile nu.
5. Anna21, iubirea dureaza numai 3 ani? Sfinte Dumnezeule! Ne jignesti cumplit! Poate ca la tine asa o fi, dar altii se iubesc toata viata. Prenibila nu este iubirea si dorinta de copii, ci a vorbi fara a cunoaste niste lucruri.
Voi toti de aici aveti copii pe cale naturala, nu stiti altceva. Chiar nu aveti cum sti.
Last edited by sophia; 10.09.2011 at 22:06:42.
|