Citat:
În prealabil postat de MariS_
Draga Adriana, de la un timp incoace incerc sa gandesc mai mult cu inima decat cu logica. Mie asa mi se pare de bun simt, adica gandit cu inima, nu cu logica, ca daca au stat la cruce unul langa altul, atunci nu s-au intalnit intamplator acolo, ci asa au si venit. Dar.. .. .. pot sa ma insel eu, ca dara m-am mai inselat odata. No, nu-i bai. Eu, acum, recunosc ca nu te pot ajuta mai mult si ma opresc aici, dar iti doresc toate cele bune si Domnul sa fie cu tine.
Har, smerenie si jertfa de sine.
|
Pai nici eu nu am zis altceva!! Iisus nu mergea de unul singur ci era urmat de ucenici, cei 12 barbati si un numar oarecare de femei, printre care si Sfanta Fecioara. Toti erau impreuna! Dupa care s-au imprastiat cand Domnul a fost prins. Ioan si Sfanta Fecioara au avut curajul sa-L urmeze de indeaproape, normal ca erau impreuna, dar nu pentru ca Ioan o proteja pe Sfanta Fecioara, ci pentru ca doar ei doi au avut curaj sa mearga pana langa cruce. Si celelalte femei au mers impreuna, ramanand mai departe de cruce. Cu cei 11 barbati ramasi nu prea stim ce s-a intamplat, nu apar langa cruce, deci cel mai probabil s-au imprastiat dupa cum prevestise Domnul.