Subiect: Vopsitul parului
View Single Post
Vechi 11.09.2011, 23:59:38
Azzuurra Azzuurra is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.07.2011
Religia: Ortodox
Smile

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Azzura, tu esti libera sa faci ce crezi tu de cuviinta , eu am raspuns la intrebarea care s-a pus , am facut-o in numele meu, pentru ca asta s-a intrebat, in mod practic ce facem, nu teoretic. Ca unele persoane deja ma vad in Iad (vezi postarile anterioare) , e alta poveste … ce sa spun?! Asta sa fie cel mai mare pacat al meu: ca mi-am vopsit parul sau ca poate o sa mi-l mai vopsesc. N-are nicio legatura “modernitatea” cu schimbarea nuantei parului si da, cred ca smerenia devine un viciu atunci cand o constientizezi. Numai bine :)
K. Sa marturisesc, ca sa nu se inteleaga gresit, ca am vazut ca se mai supara oamenii daca nu spui exact, sau daca n-ai trait concret ceva, si-ti dai cu parerea. Nu ma vopsesc, dar am si eu altele. M-am vopsit roscata, cu un sampon colorant, intr-o vacanta de vara, cand eram in liceu. Nu stiu daca m-am gandit in momentul ala ca pacatuiesc, m-am vopsit, fara sa gandesc prea mult, impreuna cu 2 prietene, fiecare cu cate o nuanta. Si indiferent de ce pacat face cineva, imi place ca, in ciuda faptului ca il face, macar sa fie constient.

Legat de smerenie, ca e viciu cand o constientizezi - deja cand ai ajuns sa fii constient "de fosta ta" smerenie, cazi in pacatul mandriei si s-a sters totul cu buretele.

Daca cel mare pacat al tau este ca te-ai vopsit, te felicit. Inseamna ca mai ai un pas spre desavarsire. :)