Citat:
În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia
S-au gasit ultraschismaticul fanatic cu id de model de telefon mobil, vorba fratelui Mihailc, cu urmuzianul scriitor prolific si degajand mercaptani de la Pucioasa, vsovi/vsovivi/whoever.
|
Mopsule vezi să nu-ți degaj vreo două perechi de scatoalce și să te bag în lanț, pardon în șanț sau la canal de unde nici cu un tel-mobil cz4000 nu mai poți suna după ambulanță...
Ai grijă să nu te internez la Căciulata că apoi să vezi dumneata cum put niște ape minerale sulfuroase... și din alea o să bei apoi toată viața ta. Dar să minți iar despre Pucioși, nu îți e rușine obraznicule? Sau ce speculezi? Că citind de acolo începe să pută? Păi sigur că începe să-ți pută, ies la lumină minciunile și răutățile și păcatele, și zici că din cauza lor pute la tine în năsuc, dar oare au păcătuit și s-au mândrit și au curvit ei în locul tău? Nu cred.
Te iert de data asta, și te mai las să latri prin curte dar data viitoare am să iau pușca cu sare și am să te scot din grădină, sau pistolul cu apă și am să te ud, că poate ți s-au înfierbântat prea tare mințile că prea te urmuzi porcește... mârâind și lătrând și băgându-ți botul prin gardul altuia.
Ca să-ți revi am să-ți dau un
medicament muzical și ca să nu crezi că ți-am dat de tot
papapucii.