View Single Post
Vechi 12.09.2011, 16:23:05
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Eu nu cred ca ar trebui sa te retragi de pe forum, neaparat. Sunt oameni care fac acte de eroism si acte de eroism inutile. Infranarea excesiva e, dupa parerea mea un act de eroism inutil. E ok sa zici "nu mai vreau sa mai fumez, nu mai vreau sa beau, nu mai vreau sa ma uit dupa alte femei", dar sa ajungi ca "nu mai vreu sa mananc dulciuri, nu mai vreau sa mananc carne, nu mai beau cafea si sucuri, nu ma mai uit la tv, nu ma mai joc la calculator", astea mi se par exagerari. Fara suparare. Urmatorul pas e nu mai ies din casa, nu ma mai vad cu prietenii sa nu ma sminteasca, la servici nu mai ies in pauze (cum fac fumatorii care se lasa, de exemplu), eventual desfintez si telefonul mobil, si mai ce? Imi pun ochelari de cal? Poate exagerez, dar cu iesitul in pauze nu am exagerat. Ideal e chiar daca nu mai "fumezi" sa poti sa ai o viata sociala, fie ea si virtuala, incercand sa nu pacatuiesti, chiar daca altii o fac cu sau fara intentia de a te corupe si pe tine.
Nu zic ca aici vei gasi ceea ce cauti. Nu poti afla mai multe despre Dumnezeu si despre credinta decat citind cartile sfinte (cele de baza, initial), apoi pe celelalte care practic aduc comentarii la cele de baza, apoi daca vrei mai mult poti trece si la studierea altor religii, samd.
Forumul nu e in loc de scoala, e doar in loc de "pauza"; aici mai comentam ce-a zis unul si altul, mai facem caterinca, daca e cazul, ne mai "impungem", socializam, pe scurt. Dar daca esti foarte preocupat de studiu si nu vrei sa mai iesi cu noi in pauza... ce sa zic, mult succes, dar mai "scrie-ne" si noua din cand in cand ce ai mai descoperit pe-acolo...
Reply With Quote