Citat:
Īn prealabil postat de planoristul
Aceste doua cuvinte folosite asupra apei precum si rugaciunile spuse o vor schimba intr-un leac tamaduitor spune autorul mai multor carti Masaru Emoto.Eu fiind bolnav de hepatita cronica am incercat mai multe cai de a ma vindeca neuitind sa ma rog neincetat bunului Dumnezeu.De la medici am primit retete de hepatoprotectoare (din 2006 am fost diagnosticat) de la naturisti am baut tot felul de ceaiuri si am cumparat si de la autorul mentionat mai sus citeva carti tiparite la editura ADEVAR DIVIN in Brasov.Spune autorul ca ,,Apa are propria viata!....are reactii la ginduri,cuvinte,muzica,rugaciuni si multe altele.,,Intrebarea mea ar fi sunt pe drumul cel bun prin faptul ca lecturez aceste carti?sau nu?Ele nu au cum sa dauneze din punct de vedere moral si spiritual dar m-a adresez acestui forum pentru ca eu cred ca e cel mai apropiat de Dumnezeu prin discutiile ce se poarta aici. Va multumesc si Doamne Ajuta.
|
Salut.
Citeste, insa nu uita esenta . Ca toate sunt date de domnul - si bune si rele - si toate au un scop anume . Ea (boala)nu a venit intamplator - caci existenta lui Dumnezeu exclude hazardul - ci are un rol . Ultimul scop al nostru este sa invatam sa il cunoastem si iubim tot mai mult pe Dumnezeu, si din dragoste fata de el, pe aproapele.
Daca ai credinta, umilinta, poti dialoga si cere lui (lasand totusi la voia lui toate ) sa te vindece.
Iar atentie, nu crede cele ce se spun de medici , ei cunosc foarte putin sau deloc, Cunosc foarte multe cazuri , care s-au vindecat de boli incurabile trimisi de medici -"zei" acasa sa se pregateasca de moarte, insa acum sunt perfect sanatosi . Cere Domnului multa lumina, sa faci un tratament de dezintoxicare mentala de toate ideile si preconceptiile intuecate ale acestul secol, sa ai minte limpede, si pibera de orice credinte gresite, si sa te incredintezi pe deplin Domnului. NU mai vorbi despre boala ta decat cine stii ca e in stare sa emita catre tine ganduri bune, luminoase, pozitive.
Apoi , mai este inca ceva. Nu lua ca element de diagnostic (vindecat /nevindecat) analiza care vizeaza anticorpii , ca sa iti dai seama daca te-ai insanatosit cu ficatul sau nu . (caci ei (anticorpii) nu se raporteaza la virusi direct , si pot sa mai ramana in sange si dupa disparitia virusilor) ) ci ia transaminazele, si in primul rand, starea ta , cum te simti tu.
Cele cu alimentatia cred ca le stii .
Apoi mai sunt si starea spirituala, nu treb sa te enervezi, manii , sa ai suparari cu cineva, sau nu ai persoane neiertate , etc. cred ca le stii si pe acestea :-)
Numai bine, Doamne ajuta, si
Sanatate multa!