View Single Post
Vechi 12.09.2011, 18:11:38
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
De ce te ingrozesc?!
Exista multi oameni indiferenti fata de religie, asta-i adevarul, insa acestia nu-L urasc pe Dumnezeu, pur si simplu nu-i intereseaza. D-voastra ma ingroziti pentru ca efectiv va deranjeaza credinta celorlalti, aveti o puternica aversiune fata de Dumnezeu si “lucrurile sfinte”, va deranjeaza ca altii cred si va refugiati intr-un soi de egoism si individualism ce va face sa nu va ganditi deloc la ceilalti, la opinia lor majoritara, mergeti pe principiul “ nu conteaza preferintele celorlalti, ei sa se conformeze convingerilor mele, pentru ca eu sa ma simt bine”. Asta e principiul pe care-l urmati, nu altele pe care le invocati, care n-au nicio legatura. Spatiul de invatamant trebuie sa indeplineasca anumite conditii (functionale, sanitare), caci de aceea platiti taxe si impozite, cum spuneti, insa pe langa aceste conditii generale exista si un regulament de ordine interioara al fiecarei clase. Daca elevii decid de comun acord ca e bine sa aiba tabelul lui Mendelev pe perete si-l pun. Daca majoritatea decide ca ar fi frumos sa aiba niste flori, pentru a improspata atmosfera le vor cumpara. Sala de clasa e “spatiul lor” si-l personalizeaza, tot ce e pe perete inseamna educatie si ca va place, ca nu, exista si educatie religioasa. Insa cum d-voastra urati orice are tangenta cu religia, ganditi : “jos icoanele din scoli, e suficient ca va tolerez bisericile!” deci nu le respectati dreptul altora la educatia pe care d-voastra ati ales sa o respingeti. Imi cer scuze, dar asta e impresia pe care mi-ati lasat-o.
Reply With Quote