View Single Post
Vechi 12.09.2011, 18:19:47
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Ca de exemplu? Sa-ti convingi sotia sa faca cum vrei tu, sau sa te convingi tu sa faci cum vrea ea? sau nu la asta te refereai?

Eu de exemplu trebuie sa fac acum un lucru pe care n-am curaj sa -l fac si nici nu stiu daca o sa gasesc pe cineva dispus s-o faca sau daca o sa am bani sa-l platesc. sotul nu ma incurajaza, el nu vrea s-o fac. daca o sa ma iau dupa el, o sa regret mereu ca poate s-ar fi putut face ceva, daca fac cum vreau eu si iese rau, n-o sa mi-o pot ierta toata viata. e vorba doar de un animal de casa, dar acelasi gen de discutie am avut-o, ipotetic, si despre un copil. el sustine ca daca o femeie e gravida si ea vrea sa faca copilul si el nu, ea trebuie sa avorteze, adica sa nu-i faca un copil fara voia lui, ca daca vrea ea neaparat copil poate sa faca cu altcineva.
Se spune ca deciziile intr-un cuplu trebuie sa se ia de comun acord. dar cand e vorba de sanatatea cuiva din familie, cine trebuie sa decida, daca e vorba de un copil, sau de un parinte care trebuie operat si unul zice hais, altul zice cea? Bineinteles, unul va renunta, dar cu ce pret? Si daca iese rau, cine va raspunde? daca-mi crestea mie o tumoare, sunt curioasa, ce mi s-ar fi sugerat? sa ma operez sau nu?
Reply With Quote