Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9
DOAMNE AJUTA!
NU E NIMIC GRAV,DE SPERIAT ETC DAR PENTRU MINE E CEVA IMPORTANT DEOARECE AM ASCUNS ASTA MULTA VREME!
VREAU VA ROG DIN SUFLET SA NU VA SUPARATI SAU SA VA PURTATI URAT CU MINE FIINDCA SUFAR DE DEPRESIE,SUNT UN TIP EMOTIV ETC SI MA AFECTEAZA ORICE LUCRU RAU!
------------------DECI VREAU SA ZIC CA AM 17 ANI!------------
AM ASCUNS ACEST LUCRU FIINDCA MI-A FOST RUSINE SA NU FIU CONSIDERAT UN COPIL FARA MINTE,COPILANDRU.CAUTAM COMUNICARE SI APRECIERE ,INCREDERE IN MINE!
DUMNEZEU PRINTR-UN GAND NEASTEPTAT M-A FACUT SA MA ELIBEREZ DE ACEASTA MICA MINCIUNICA(SAU MARE NU STIU,IERTATI-MA )
|
Citat:
În prealabil postat de laurastifter
Și eu sunt foarte tânără, încă n-am împlinit 20 de ani. :)
Te apreciez mult pentru mesajele pe care le postezi, se vede că ești un tânăr iubitor de Hristos, cu o gândire profundă.
Interesant că și eu, când eram în liceu, oscilam între teologie, istorie și filosofie. :) Până la urmă, am ales teologia, dar îmi doresc ca, după ce voi absolvi această facultate, să studiez și filosofia. Spuneai că ai nevoie de un sfat... Păi, eu sunt aproape de aceeași vârstă cu tine, având nevoie, la rândul meu, să fiu îndrumată de către cei cu mai multă experiență. :)
...............................
Domnul nostru Iisus Hristos să fie întotdeauna cu tine și să te călăuzească în continuare pe drumul mântuirii, astfel încât să sporești în viața spirituală și să poți promova în lume adevărul sfintei noastre credințe!
Sper să mai ținem legătura și, încă o dată, felicitări pentru mesajele înțelepte și folositoare, pe care le postezi!
Mult succes în noul an școlar!
Hristos în mijlocul nostru!
Laura
|
Mai tinerilor frumosi la suflet, mie imi vine sa plang cand va vad, ca nu sunt si eu la fel de inocent si curat la suflet ca voi. Apai cum sa ma supar eu pe voi, cand voi trebuie sa-l mai pasuiti pe moshu cand mai face cate-o boacana. Domnul sa va tina sufletele la fel de curate!
Sa nu uitati sa fiti buni si cand veti "creste mari".
Har, smerenie si jertfa de sine.