Citat:
În prealabil postat de cocacoc
Cand o sa pricepi ca TU ESTI ALA CARE TREBUIE SA-TI SUSTII AFIRMATIILE ?
Cand o sa pricepi ca majoritatea lucurilor pe care le-ai scris aici NU AU LEGATURA CU CEEA CE SPUN EVOLUTIONISTII SI TEORIA EVOLUTIEI ? Tu combati ideile tale imaginare, nu combati ideile evolutionistilor.
Ti-am dat atatea atatea link-uri....si tie si la bogdan81, vrei sa-ti fac traducere pe text ?
Dupa ce intr-unul din link-urile care ti le-am dat mai sunt si descrise asemanari (si deosebiri) la embrioni , vii si arunci iara "nu sunt asemanari intre embrioni" . Hai gata ca m-am saturat.
|
Stiu ca esti glumet, imi scrii fals, fals, fasl si apoi tot eu trebuei sa aduc dovezi.
Imi scrii de dovezile de acolo, de parca ar trebui sa credem pe cuvant si orbeste, nu tot evolutionistii l-au tinut pe Haeckel in grija pana acum.
Uite si tu ce citat ne da, un citat din 1849, deci cu mult inainte de Haeckel.
In lipsa de altceva se scot si ei, ca ar fi ceva asemanari, normal ca sunt ca doar si noi avem doua picioare ca lebada. Citeste te rog ce spun cei ce au aratat ca Haeckel a falsificat, ca asemanarile sunt foarte mici, neavand nicio legatura cu vreun evolutionism.
Tocmai asta era problema, ca Haeckel a falsificat plansele ca sa para ca exista o mare asemanare care confirma evolutionismul. Nu le-a falsificat pentru ca ii placea desenul.