View Single Post
Vechi 13.09.2011, 15:06:56
moldoveanu's Avatar
moldoveanu moldoveanu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.03.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Savonarola Vezi mesajul
Ba pot să îți spun sincer că am produs și produc, de obicei, astfel de "cutremurări, spasme și crispări", dar cum bine ți-ai dat seama era vorba despre niște lucruri la nivel de mentalitate. Nu am aptitudini de exorcist. Și într-adevăr nu vorbesc despre lucruri extraordinare, au vorbit alții înaintea mea. Dacă le-aș pune pe seama mea, nimeni nu m-ar crede. Și nici pe seama mea nu le-aș pune căci nimic nu am fără să fi primit.

În rest, stai liniștit, nu îți fă preocupări pentru mine. Fă-ți griji serioase pentru BOR despre care spuneai că are o pastorație inerțială. Pentru băiețașii ăștia să îți faci griji. Eu personal nu îi văd prea bine, mă refer la perspectivele lor de viitor. Cred că le lipsesc nu doar sfinții, dar și zelotiștii.
E normal lumea sa se cutremure si sa fuga. E o reactie normala in preajma unui om nebun. Dai dovada de o mandrie enorm de mare, iar partea trista e ca nici macar nu poti sa o constientizezi.

Eu zic totusi sa nu-ti faci griji pt BOR. In toate vremurile au fost si preoti mai putin capabili si unii care straluceau. Unul poate sa-si cumpere postul dar daca Dumnezeu vrea poate sa-si faca lucrarea prin el si poate sa-l "curete cu isop, mai tare ca zapada sa-l albeasca". Nu-ti face griji pentru lucrarea lui Dumnezeu, fa-ti in schimb griji pt sufletul tau.