View Single Post
Vechi 13.09.2011, 22:05:08
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de FlaviusM Vezi mesajul
Mihailc:

Am impresia ca te faci ca nu intelegi ce am spus eu. Placutele bilingve se afla doar in localitatile unde o minoritate formeaza 20% sau mai mult din populatie. Deci intr-o comuna, sa spunem, unde sunt 75% romani si 25% maghiari, chiar daca se face un referendum si toti romanii voteaza impotriva, placutele bilingve vor ramane. Alt exemplu: in anumite state americane s-au legalizat casatoriile intre homosexuali, chiar daca majoritatea populatiei a fost impotriva. Ideea e ca nu se pot da legi care sa incalce drepturile unei minoritati sau care sa incalce principiile democratiei, indiferent daca majoritatea ar dori acest lucru.
Icoanele sunt prezente in clase ca obiecte de cult, nu ca opere de arta.
Dacă mi-aduc bine aminte, chestia cu plăcuțele sunt compromisuri ale unor partide care s-au perindat pe la guvernare, făcute UDMR-ului (pentru voturile lor în Parlament), nu e un "principiu democratic" ci mai repede antidemocratic, să-ți fie clar și ție și altor mari iubitori de minorități.
Nu mă miră ce se întâmplă în SUA, peștele democrației mondiale se împute de la cap, iar așa numitul "jandarm al lumii libere" își va plăti nota de plată cu vârf și îndesat pentru alunecările sale.

Icoanele nu sunt prezentate în clase ca obiecte de cult! Ai văzut d-ta undeva, într-o școală, icoană cu candelă? Și apoi în cele mai multe locuri sunt amestecate fie cu stema țării, fie cu ceva logo UE sau alte imagini vecine ce n-au nicio treabă cu credința.
Concetrează-te și ridică-ți nivelul calitativ al argumentației altfel riscăm să bătem pasul pe loc pe această temă!

Last edited by Mihailc; 13.09.2011 at 22:10:12.
Reply With Quote