View Single Post
Vechi 14.09.2011, 19:15:38
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de alexandra28 Vezi mesajul
pai toti preotii la care am fost acelasi lucru m-au intrebat.acum mi-am ales un duhovnic care m-a spovedit asa cum mi-am dorit.la postul asta insa aceeasi intrebare ,cum ma cheama si daca am tinut post..si gata spovedania...
nu crezi ca exagerezi un pic?
draga alexandra primul sfat pe care ti-l dau - te rog nu judeca preotii!...judecand preotii Il judeci pe Dumnezue sau nefiind nemultumita de preoti esti nemultumita de Dumnezeu...fiecare primim ceea ce meritam...
"Orice DUHOVNIC – indiferent de bogăția, sărăcia, cultura mai puțină sau sărăcia morală – este reprezentantul lui Dumnezeu, trimisul lui Dumnezeu și credincioșii n-au nici un motiv de a-l ocoli. Darul acesta, al preoției, e darul lui Dumnezeu și e în funcție de Dumnezeu (atârnă de Dumnezeu), el nu e în atărnare de omul pe care-L reprezintă pe Dumnezeu. Nu de la tine se cer calitățile preotului; de la tine se cere căința din inimă și voința de a te îndrepta."

acum referitor la spovedanie...spune pacatele tale in fata duhovnicului fara a astepta prea multe intrebari...daca el nu te intreaba ceea ce tu ai fi vrut sa-i spui, spune-i tu din propia initiativa, spune ceea ce te apasa, spune greselile tale.

Doamne ajuta!
Reply With Quote