Citat:
În prealabil postat de Melissa
Multumim ca ne-ai spus inca o cale prin care actioneaza acesti "baieti buni"... 
|
Imi asum toata responsabilitatea cind va spun ca-i cunosc f bine pe adventishti . O secta inventata shi ea de oameni iubitori de BANI , inventata la 1868 , in S.U.A.
Sint buni oratori , pioshi , DAR daca ai intrat in contact cu ei , greu mai scapi de ei ,
mai ales daca incepi sa le dai diferite contributzii sau zeciuiala , cum e obiceiul la ei .
Nu shtiu daca e normal sa urmam aceste case de rugaciune , unde se propovaduieshte
ca sa ignoram Vechiul Testament , sau sa luam din el numai ce vrea fratele pastor .
Nu cel din Romania , ci cel care ii da directive de peste mari shi tzari .
Va scriu aceste lucruri pentru a va pune in garda in legatura cu sectele religioase , care
la unele persoane mai credule le-a luat shi casa shi le-a distrus viatza . Am fost in mijlocul lor ceva timp . Cind nu am mai mers la ei , au venit dupa mine sa ma traga la raspundere , sperau sa nu piarda 1 cotizant . De fapt la ei eshti bun ca-n intreaga lume , cit ai sa le
dai . Cind nu mai ai , sau le ceri ajutorul nu te mai alegi decit cu cititul din cartzile sfinte shi cu mishcari din umeri .