View Single Post
Vechi 15.09.2011, 16:10:51
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de grasu77 Vezi mesajul
1.Daca nu tanjesc ca Hristos sa traiasca in mine, totul este o "maimutareala fara fond" (se cheama ca am halit o bucatica de paine nedospita si am sorbit un paharut de must nefermentat). Sfanta Impartasanie ma umple de dorinta de a-L lasa pe Hristos sa traiasca in mine si sa-mi schimbe viata dupa voia Lui cea sfanta. Totul tine de credinta mea si de dorinta de a-L urma pe Mantuitorul, ascultand de invataturile Sale.

2.Pentru dvs. ce efect, in viata de zi cu zi, are Sfanta Impartasanie?
1. Foarte just. Exact asta incearca sa faca cei care se hranesc real cu Trupul si Singele Domnului. Iar daca ajungem ca Domnul nostru Isus Cristos sa traiasca in noi, vom trai vesnic cu el, inclusiv dupa moarta fizica a trupului nostru. Nu ma va lasa dupa moarte sa vegetez undeva, iar EL se va duce la Tatal sau in alta parte. Sintem impreuna cu EL pentru vesnicie.
2. Pai primul efect vizibil ar fi ca citindu-va postarile ma intristez ca nu sinteti pe calea corecta, iar pentru ca nu va hraniti cu Trupul si Singele Domnului (ci faceti doar un ritual fara nici o substanta), nu aveti parte de viata vesnica ci poate, de osinda vesnica. Al doi-lea efect ar fi ca realizez ca Domnul e infinit de bun, iar daca s-a indurat de o asa mare pacatoasa cum sint eu, poate se va indura si de dumneavoastra care nu vreti sa va hraniti cu Trupul si Singele Lui, incalcind astfel o porunca lasata de Domnul, iar asta datorita rugaciunilor multor sfinti care se roaga continuu pentru dumneavoastra

... si altele
Reply With Quote