Domnule, ca sa evit un limbaj mai neadecvat acestui forum, am sa ma exprim in felul urmator: "Te-ai bagat ca musca-n ciorba". In primul rand am mentionat ca textul nu-mi apartine, iar in al doilea, aveti competenta in domeniu? Nu am nici cea mai mica intentie de a intra in polemica, cu dumneavoastra sau altcineva; pur si simplu am apelat aici pentru a ma informa, nu pentru a citi parerile lui x sau y, caci e plin internetul de ele. Prin mimarea dumitale de a-mi da un raspuns, defapt ai complicat mai mult lucrurile, din cauza ignorantei si superficialitatii cu care tratati aceasta tema. Se pare ca inima dumitale este foarte departe de credinta! Eu am actionat conform convingerii: "Bate si ti se va deschide", dar se pare ca in spatele fiecarei usi avand crucea drept "emblema" se ascund formatorii si manipulatorii de oopinie. Speram la mai multa intelegere si macar o vorba caldisoara, cum se cuvine oricarui crestin ortodox. Ar mai fi multe de spus, dar ma rezum la atat. CRREDO QUIA ABSURDUM EST! Doamne ajuta.
|