am si eu o vecina, o preoteasa chiar. ea nu stiu daca face rugaciuni sa ne linistim, pt ca noi suntem cei care o victimizam. eu mai tip la sot ,la copii, am vocea ca o trompeta cand ma enervez, ala micu plange, aia mare se culca tarziu si topaie pe la 10 deasupra dormitorului vecinei. nu tot timpul, dar se intampla . ea a venit la usa la inceput si s-a plans, i-am dat dreptate, am mai remediat situatia,dar din cand in cand mai calcam stramb . dumneaei bate in teava caloriferului ca o baba . eu stiu ca s-a obisnuit cu linistea din anii in care apartamentul nostru n-a fost locuit. dar eu nu-mi pot lega copiii de pat ca sa-i asigur linistea. asa e la bloc. si eu am suportat unde stateam inainte repetate inundatii de la o batrana care statea deasupra mea si nici eu, nici parintii mei nu i-au cerut vreodata despagubiri, desi ne picta peretii cu suroaie, uneori fix dupa ce zugraveam in casa. si o sa-mi suporte si mie vecina copiii pana mi-or creste. eu copii cuminti si muti nu stiu sa fac, eu fac numai din astia obraznici.
|