Citat:
În prealabil postat de urzicuta
:)eu insist in a spune ca nu toti sunt indaratnici si potrivnici invataturii ortodoxe,cum trebuie sa-i abordam pe acestia..ca nu le putem cere din prima sa-si faca semnul crucii(poate nu sunt atat de posedati)ei despre cruce au o anumita parere...trebuie scoase cuiele din talpile lor incetul cu incetul..incepand cu ce..ce-i recomandati unui sectant sa citeasca?sotul meu zice ca este pacat sa arunci margaritarul pe porci,ceea ce nu este departe de adevar unii ar batjocori icoanele si ar fi mai mare pacatul nostru ,nu le-as da icoane..dar o carte..da.si ei impart carti...odata au venit niste mormoni cu carti..eu le-am primit cartile numai in schimbul promisiunii ca vor citi si ei Biblia noastra..si targul s-a facut.Eu am simtit ca mi-am facut datoria,am primit cartile lor fara sa le citesc le-am frunzarit putin..acum nu stiu daca ei au inteles ceva din Biblie..insa pareau destul de incantati,chiar au pus cateva intrebari legate de anumite versete.Merita incercat in continuare sau sa abandonez lupta.?..sigur prioritatile mele sunt altele..dar daca se intampla vreodata sa fiu in situatia descrisa mai sus?
|
stiti cum ati facut urzicutzo?
ati luat amandoi cartile si ati facut la fel in speranta ca sunteti mai smecher decat celalalt. stai tu linistita ca biblia ta e pe undeva prafuita sau aruncata... niciodata n-o sa reusesti cu asa ceva. de parca ar si intelege ceva din biblie daca ei au valul de ceata de 3 metri grosime pe ochi din cauza ratacirilor...
sunt incercari absurde. nu zic sa nu incerci dar la ce povestesti... sanse de reusita aproape 0. nimic. nada.
imi pare rau dar cred ca tre sa faci si putina ascultare de parinte, sotul tau. stie el ce stie. cand inveti chestia cu ascultarea o sa realizezi ca a avut dreptate...