View Single Post
Vechi 15.09.2011, 20:24:54
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de delia31 Vezi mesajul
Degeaba v-am tot intrebat ce motive are Hristos sa se retraga din cei credinciosi, iar acestia sa devina despartiti de El, ca n-ati dat nici un raspuns. In conditiile in care doar pentru pacatele necaite si neiertate se da moartea ca plata.
In primul rind multumesc pentru completari, mult mai bine documentate si exprimate. Pe de alta parte, am tot asteptat si eu raspunsurile la intrebarile ridicate. Pentru ca in afara de faptul ca adventistii sustin ca Isus nu mai ramine impreuna cu cel care moare, ei sustin ca Isus, dupa ce a fost rastignit pe cruce, a fost mort. El, Viata insasi, era in fapt mort.

Atunci intreb si eu: cum poate Dumnezeu sa moara? Cel necreat, necuprins, care a creat cerul si pamintul? Practic adventistii il reduc pa Domnul nostru Isus Cristos la conditia de om obisnuit (nu e nici macar primul care a inviat din morti. I-am intrebat si eu cum a fost posibil ca ucenicii sa-i vada pe Moise si Ilie la Schimbarea la Fata, in conditiile in care nu exista viata dupa moartea fizica, iar ei mi-au spus ca acestia au inviat din morti inaintea Domnului nostru). In fapt ajung la concluzia ca acestia nu vad si nu sustin Dumnezeirea Domnului nostru;iar sfintul apostol Ioan spunea in una din epistole ca antihristul e acela care marturiseste ca Dumnezeu nu s-a intrupat.
Reply With Quote