View Single Post
Vechi 24.08.2007, 16:09:58
rebellu007's Avatar
rebellu007 rebellu007 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.08.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de urzicuta
:)nu mi-o luati in nume de rau sunt prietenoasa cu oamenii si niciodata nu am fost atat de categorica cum am vazut ca ai facut tu Rebelu cu Abel...adica m-a socat atitudinea ta..foarte dura,violenta chiar,sper sa nu te superi iar.Raspund numai atunci cand sunt provocata..daca omul e pasnic,isi vede de treaba lui se afla in vecinatatea mea nu pot sa-l ignor,sau mai rau sa-l alung ca pe caine
ai dreptate. am reactionat dur. dar am explicat ca a fost prima reactie. eram intrat doar de cateva zile si hop, pe forum ortodox, vad suspectu... normal ca mi-l inchipuiam cu megafonu imprastiind inavaturile ratacite. si am reactionat in consecinta. dupa aceea m-am linistit. insa starea aia de incordare o am in continuare pentru ca si-a dat arama pe fata in privat. ne-a condamnat pe toti ortodocsii ca suntem asa si pe dincolo... si asta nu numai pentru ca eu l-am contrat ci pentru ca a mai avut experiente si cu alti fratiori de-ai nostri. crede-ma ca a primit ce trebuia. m-am convins de asta dupa ce i-am vizitat site-ul. nu cred ca a venit aici doar asa sa se bage in seama. si mi-e teama sa nu inceapa sa dea sfaturi. sunt multi dintre noi care intra in contact de abia acum cu ortodoxia desi au fost botezati de mici. nici nu realizezi cat de nocive pot fi sfaturile unui astfel de ratacit. intreaba pe parintele si-ti va spune cat de abili sunt in inveninarea sufletelor celor slabi...
stai linistita. stiu sa inteleg cand gresesc si mi-am asumat greselile. nu trebuie sa-ti faci griji ca ma voi supara sau voi reactiona acid la raspunsurile tale. vreau sa facem pace.
Doamne ajuta!
Reply With Quote