View Single Post
Vechi 16.09.2011, 01:54:33
Adriana3 Adriana3 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.01.2010
Locație: Turma Bunului Pastor
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Savonarola Vezi mesajul
Deci în sfârșit, ȚI-AI DAT ARAMA PE FAȚĂ !!! Într-adevăr este mai bine mai târziu decât niciodată, însă să nu îți faci iluzia că noi, ortodocșii (nu ca tine, sectantă eretică), nu ne-am fi dat seama de la bun început de "lupul" care și-a luat haine de "mielușea". Ne întrebam doar asupra rasei lupului, dar șțtiam de la bun început că este lup. Acum te-ai dat pe față cu totul. Poți să te consideri excomunicată ipso facto din Sfânta Biserică Ortodoxă. Noi, creștinii ortodocși, într-adevăr credem întru una sfântă, catolică și apostolică Biserică, Biserica Creștină Ortodoxă. Tu, dacă vreodată ai făcut parte din ea, deși eu am dubii serioase, poți să nu te mai consideri ortodoxă.
Domnule Savonarola, cel aramit sunteti dvs. Nu cred ca am vazut atata furie la cineva pe acest forum cata razbeste din postarile dvs. Eu m-am referit la ceea ce reprezinta personal cel caruia m-am adresat si care se considera pe el insusi Biserica Ortodoxa. Ori Biserica Ortodoxa nu-i deloc persoana dumnealui care pe deasupra vroia sa ma convinga de ceva gresit in conditiile in care ceea ce spuneam eu era corect. Ca atare eu am vorbit strict de persoana dumnealui care dadea drept Biserica Ortodoxa ideile sale gresite. Cu acelea nu vreau sa am deloc partasie. Dvs. cred ca nu prea stiti ca Biserica nu este un om, si nici un loc de unde sa excomunicati dvs. dupa plac, ci Biserica este Trupul Domnului facut din multime de madulare, si nu decide un madular cand sa se descotoroseasca de un altul ca asa are el chef. O tot dati inainte cu secta si lupul, cuvintele insa ii apartin Domnului, iar faptul ca nu le acceptati si vedeti rosu in fata ochilor din cauza lor, arata ca dvs. aveti o problema.