View Single Post
Vechi 16.09.2011, 08:28:55
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de grasu77 Vezi mesajul
Tocmai ca nu m-am referit la persoana dvs. ci la biserica dvs.

Sa inteleg ca numai dvs. (biserica dvs.) detine reteta pentru acest elixir? Dvs. (personal) ati devenit nemuritoare in urma impartasaniei cu acel preparat magic?.
Am devenit nemuritoare din momentul in care Dumnezeu a suflat peste mine suflarea de VIATA. Si v-as sfatui sa inlaturati ironia atunci cind vorbiti despre Trupul si Singele Domnului, chiar daca nu credeti in Ele.
Citat:
Si totusi, ajungeti la concluzia ca Sfanta Impartasanie este un act de credinta personala.
Ce s-a intamplat cu efectele magice ale impartasaniei (de care vorbeati mai sus)? Este posibil sa fi fost gresita reteta sau nu a fost rostita corect vre-o formula magica?
Da. Aceasta mare taina nu poate fi demonstrata; credem sau nu credem. Credem in cuvintele Mintuitorului (care ne-a spus ca piinea este Trupul Lui), sau nu. Dumneavoastra ati ales sa nu credeti in aceste cuvinte. Nu uitati ca acelasi Domn, Isus Cristos, a vindecat sau nu in functie de credinta. Aceiasi putere nu a avut efect in fata acelora care nu doreau sa creada.
Aceiasi observatie: vorbim serios sau ne ironizam?
Citat:
Macabra perspectiva. Nu vreau sa ma bucur de cei morti. Vreau sa ma bucur, asa cum a fagaduit Hristos, de cei inviati.
Bineinteles ca nu va veti bucura de cei morti. Va veti bucura de cei vii, adica de rugaciunea acelor suflete care nu se afla in iad (locuinta mortilor).

P.S. Am citit raspunsul dumneavoastra la intrebarea Deliei. Am marea nedumerire ca Dumnezeu care moare, sfinta Treime care devine Sfinta Doime nu poate fi explicata de voi, cei care sustineti ca aveti ORICE raspuns din Sfinta Scriptura. Ati ironizat de atitea ori Tainele Sfintei Biserici, iar acum aberatia asta, Dumnezeu mort, pentru voi este taina? Este visul antihristulu ceea ce sustineti. Scuze, dar nu voi mai purta nici un dialog nici cu dumneavoastra si nici cu vreun alt adventist, acum ca Delia m-a luminat pe deplin asupra doctrinei voastre.
Reply With Quote