View Single Post
Vechi 16.09.2011, 08:56:45
grasu77 grasu77 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.06.2011
Locație: Brasov
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nutucutu Vezi mesajul
Am devenit nemuritoare din momentul in care Dumnezeu a suflat peste mine suflarea de VIATA.
Eu va doresc sa deveniti nemuritoare (sa nu cunoasteti moartea). Acest lucru este posibil, cu o singura mare conditie: Domnul Iisus Hristos sa revina cat timp mai sunteti inca in viata.

Daca nu, veti fi inviata (fagaduinta Mantuitorului).

Citat:
Si v-as sfatui sa inlaturati ironia atunci cind vorbiti despre Trupul si Singele Domnului, chiar daca nu credeti in Ele.
Nu ironizes Trupul si Sangele Domnului. Voiam sa arat, intr-un mod cat mai plastic, faptul ca nu cred ca Sfanta Impartasanie este o magie bisericeasca. Si, se pare cam am ajuns la o concluzie comuna: Sfanta Impartasanie este un act de credinta personala/individuala.

Citat:
Nu uitati ca acelasi Domn, Isus Cristos, a vindecat sau nu in functie de credinta. Aceiasi putere nu a avut efect in fata acelora care nu doreau sa creada.
Exact. Credinta noastra, a fiecaruia, este adevarata putere, inclusiv la Sfanta Impartasanie.

Citat:
Aceiasi observatie: vorbim serios sau ne ironizam?
Ironiile ajuta, uneori, sa fii mai bine inteles. Propun sa ne ironizam serios.

Citat:
Bineinteles ca nu va veti bucura de cei morti. Va veti bucura de cei vii, adica de rugaciunea acelor suflete care nu se afla in iad (locuinta mortilor).
Accentuez: eu nu vreau sa ma bucur de mortii nemuritori. Vreau sa ma bucur de cei morti si inviati.

Citat:
P.S. Am citit raspunsul dumneavoastra la intrebarea Deliei. Am marea nedumerire ca Dumnezeu care moare, sfinta Treime care devine Sfinta Doime nu poate fi explicata de voi, cei care sustineti ca aveti ORICE raspuns din Sfinta Scriptura.
1. Este problema dvs. ca ati ajuns la rezultate de genul "Sfanta Doime".
2. Noi nu am sustinut, niciodata, ca avem orice raspuns. Dovada faptul ca nu pricepem mare taiana umilintei Domnului si Dumnezeului nostru, Iisus Hristos.

Citat:
Este visul antihristulu ceea ce sustineti.
Visul antihristului era sa nu avem un Salvator Viu. Dar, Domnul Iisus Hristos a murit pentru noi si a inviat, pentru ca si noi sa avem parte de INVIERE.

"Acestea zice Cel dintâi si Cel de pe urmã, Cel care a murit si a înviat". (Apocalipsa 2:8)
Reply With Quote