:)rebelu,desi stiu despre invazia sectelor si cate ceva despre particularitatile lor,eu ii bag in aceeasi oala cu ateii, cu crestinii ortodocsi doar cu numele..adica daca unui ortodox care frecventeaza Biserica doar de Paste ii dai sa zicem o carte Patericul sa zicem.de ce n-am incerca acelasi lucru si cu un ateu care manifesta curiozitate...poate din asta se naste si ceva bun..totusi sunt si ei oameni,unii sensibili..multi dintre cei indoctrinati sunt niste naivi,pescuiti tocmai din pricina naivitatii lor...cat despre asa zisa lor rautate nu m-am izbit pana acum de asta.Incearca un raspuns fara sa fii ironic.P.I David are un manual de sectologie,in care descrie pe larg fiecare secta in parte...cei mai periculosi par a fi Martorii ,apoi adventistii,.dintre sectele crestine contestatare. apoi Oastea,vladimirestii,tudoristii.unde-s numai prostovani,in miscarile spiritiste sunt intelectuali scapatati,dezamagiti de Biserica,usor de convins de catre preoti(din pacate putin nu au timp de misiune in afara Bisericii )..apoi ecumenistii care sunt cei mai indraciti,,desi Ghandi zicea sa ne temem de cei carora nu le e frica de nici un Dumnezeu...ecumenistii,masonii par a fi cei mai impietriti
|