Citat:
În prealabil postat de ioanna
Subscriu! Asta e cel mai bun lucru de facut, pe care il putem urma cu totii, decat sa despicam eresurile advente de genul Sfanta Doime
|
Doamnă, sunteți nedreaptă. În doctrina adventistă (către care bine faceți că dați link), precum și postările noastre (grasu77 și subsemnatul), nu veți întâlni niciodată această nefericită sintagmă ce vă aparține în întregime dumneavoastră-părții opuse prin subscriere. Așa că vă recomand să fiți mai grijulie cu privire la neadevărurile ce le postați. Prin repetare, ele vor deveni minciuni și știți care va fi soarta mincinoșilor...
Citat:
ieri celalalt domn osutafataunu ne invata cum ca noi, impartasindu-ne cu Hristos sub forma painii dospite il asemuim pe Acesta cu un vierme sau un porc, ne cuminecam cu ceva necurat.
|
Nice try! De fapt nu prea
nice, ci de-a dreptul urât din partea dumneavoastră! Citiți în context ce am scris eu:
Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu
Bineînțeles, "Dragi sectanți vicleni de pe acest topic", veți replica că pâinea nu e un simbol, ci Însuși Trupul Lui. Cu atât mai mult! E ca și cum I-a zice Mântuitorului nostru "vierme!", "porcule!" (ori alt animal necurat)-Doamne iartă-mă!
|
Citat:
Cu acesti doi domni nu ai ce sa discuti pe teme de credinta si religie , nu o poti face la modul civilizat
|
Mulțumim că ați revenit la sentimente mai bune față de ieri. Dacă vă revizuiți și concepția că nu se poate discuta "
la modul civilizat", v-am rămâne profund îndatorați. Nu de alta, dar le dați idei celor doi domni (știu ei care): unul să "erupă", iar celălalt să rămână [vulcan noroios].