Citat:
În prealabil postat de grasu77
Alo. Asta cu "Sfanta Doime" este marca inregistrata "nutucutu". Nu ne permitem sa ne-o insusim. Ne poate da in judecata.
|
Si in opinia mea e "Sfanta Doime" la adventisti, nu o spun in sens peiorativ. Prin faptul ca sustineti ca o persoana(ipostas) al Sfintei Treimi a fost inconstienta, inseamna ca ati alterat
perfectiunea treimica. Un Dumnezeu lipsit de perfectiune,nu mai e Dumnezeu, nu mai e desavarsit. Inconstienta nu face parte din atributele divine,
Dumnezeu stie intotdeauna "ce face". D-voastra ati rupt unitatea treimica, e ca si cum cele trei persoane ar gandi fiecare separat,
deci am avea trei fiinte, nu o singura fiinta in trei ipostasuri. Din punctul meu de vedere, la d-voastra e o forma de politeism, o triada divina, nu o tri-unitate divina, caci doar asa se poate explica ceea ce sustineti.
Ma opresc aici, nu doresc o polemica pe acest subiect, (v-am explicat doar mesajul anterior) cu d-voastra si mai ales cu fratele d-voastra in credinta (osutafaraunu) eu nu am ce sa mai discut pe viitor. Dumnezeu sa ne dea intelepciune la toti sa fim demni de chemarea Sa!