Citat:
În prealabil postat de nutucutu
P.S. Am citit raspunsul dumneavoastra la intrebarea Deliei. Am marea nedumerire ca Dumnezeu care moare, sfinta Treime care devine Sfinta Doime nu poate fi explicata de voi, cei care sustineti ca aveti ORICE raspuns din Sfinta Scriptura. Ati ironizat de atitea ori Tainele Sfintei Biserici, iar acum aberatia asta, Dumnezeu mort, pentru voi este taina? Este visul antihristulu ceea ce sustineti. Scuze, dar nu voi mai purta nici un dialog nici cu dumneavoastra si nici cu vreun alt adventist, acum ca Delia m-a luminat pe deplin asupra doctrinei voastre.
|
Citat:
În prealabil postat de ioanna
Ma opresc aici, nu doresc o polemica pe acest subiect, (v-am explicat doar mesajul anterior) cu d-voastra si mai ales cu fratele d-voastra in credinta (osutafaraunu) eu nu am ce sa mai discut pe viitor. Dumnezeu sa ne dea intelepciune la toti sa fim demni de chemarea Sa!
|
Sunt decizii înțelepte, mai ales că, după cum vedeți, adventiștii au obiceiul să șteargă tabla și să se facă că nu a fost scris nimic pe ea, și mai ales nimic de natură să le demaște ereziile cumplite în care își dormitează somnul cel de moarte.
Mai ales că acesta este un topic despre Sfânta Euharistie, deși temele sunt legate între ele în mod evident, rămânând totuși două subiecte diferite.