View Single Post
Vechi 16.09.2011, 09:59:08
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Dragul meu, vezi de ce nu ai reușit să-i explici corect la bunica prietenului tău problema calendarelor cu toate că ai fost student la teologie?

1. Pentru că n-ai răbdare să citești câteva pagini ca să te lămurești.
2. Pentru că nu crezi pe Dumnezeu ci pe științificii mincinoși ai gLumii.
3. Pentru că frățietatea creștină o confunzi cu distracția gLumii ce-și serbează la câte o bere mândria dreptății răutății... ca să imite acolo morala ei, a sulemitei sulimenitei cu care se poate flirta în voie lăudând și bucurând pe diavolul părtaș din ei înșiși.

Și zici că efectul textelor a fost de somnifer? Eu văd că altora le-a fost cam scrâșnitor.

E bine totuși că ai ținut minte că ai lăsat o femeie bătrână nelămurită și îndoită, și că ai avut dorința de a afla Adevărul... pe Cale... dar n-ai răbdat până la sfârșit ci doar 15 minute de superficialitate.

Și dacă acorzi numai 15 minute pentru documentare ca să te pronunți apoi superficial și trufaș dând dreptate științelor foculte ale gLumii și berii ca element de comuniune, atunci nu pot decât să cred că facultatea de teologie ai făcut-o mai mult pentru bani... crezând că așa se intră în Împărăție, printr-o viață călduță, ca la sfârșit să ai impresia că o să fii privilegiat și iertat și lăsat în lontru mituind pe portar cu bani și păcate și curve și descurcându-te tu așa pe final așa ca gLumea... ca la examenele ei: îngrășând porcool în ajung și sperând că o să treci printr-o gaură de vierme.

Nu merge așa cu moroism somnambulic și ațipitor ca să faci păcatele și să te trufești. Sper că te-ai trezit acuma, nu-i așa?

Last edited by vsovivi; 16.09.2011 at 10:07:40.
Reply With Quote