View Single Post
Vechi 16.09.2011, 10:41:10
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalul Vezi mesajul
Nu atac pe cel care spune ceva despre penticostali, Catalin.
Îi mai iau de urechi pe cei care spun minciuni sfruntate despre penticostali.
Am facut-o si o voi face. E dreptul meu sa-mi apar credinta.
Chiar despre asta iti tot spun eu de cateva luni, noi nu avem acelasi adevar ca si penticostalii. Asadar tu ii ataci pe toti cei ce nu sustin adevarul tau sau pe cel penticostal, ceea ce nu e deloc normal sa se intample pe un forum ortodox. Nu ar trebui sa se intample nici in alta parte, dar de exemplu pe un forum penticostal sunt alte reguli, penticostalii fac regulile acolo si fac ce doresc.
Asadar chiar tu spui neadevaruri, si pentru ca sunt cele penticostale. Pentru asta folosesti si ascunderea adevarului, cautand sa influentezi. Spui ca penticostalii si charismaticii sunt cata frunza si iarba, ca BO recunoaste miscarea charismatica, ca doar cativa ortodocsi fanatici spun neadevaruri despre cultul penticostal, etc. Adica incerci sa induci neadevaruri si cine spune adevarul il ataci.
Sunt convins ca tu ai alte conceptii, dar nu trebuie sa le impui si nici nu ne intereseaza prea mult din moment ce sunt neadevarate. Dar eu ti-am aratat ca aproape toate cultele spun acelasi lucru, charismaticii sunt grupuri tolerate in acele culte, de multe ori condamnate de acele culte (vezi cazul Iosif Ton).

De exemplu pentru noi e un neadevar si chiar un pacat sa spui ca duhurile de la penticostali sunt Duhul Sfant. Sau sa spui ca si ortodocsii sunt la fel, ca si cum si noi suntem eretici si rataciti.
Citat:
Fii o gazda mai politicoasa. Nu ai auzit de proverbiala ospitalitate romaneasca?
Desigur ca suntem gazde, dar penticostalii si alte culte neoprotestante sunt lupi veniti sa fure oi, scopul principal este prozelitismul. Nu spun ca ar fi si scopul tau, dar al coreligionarilor tai este. Ce au cautat din micul grup din SUA de 1.5 mil (la cata populatie are SUA) sa vina sa fure si sa converteasca si la noi? Gazda nu inseamna sa ascultam toate hulele.
Dupa ce ca religia lor e total eronata, mai eronata decat alte culte care nu practica spiritismul, vin si sa o propovaduiasca, ba e mai si lauda cu ea si ii ataca pe cei ce nu o recunosc.
Si noi sa stam si sa aplaudam, ca si gazde.

Si un satanist daca intra pe forum nu spune ca religia lui e gresita, spune ca e buna si noi ar trebui sa nu il jignim sa nu ii spunem ca nu e buna, sa il lasam sa spuna minciunile lui.
Citat:
Acum, Catalin, iarta-ma dar nu iti dau tie prerogativul de a face astfel de estimari.
Vezi cum doar pe altii ii vezi, tu faci acest lucru tot timpul.
Citat:
Practic nu am incercat nici pana acum sa spun. M-ati tot provocat.
Nu mai provocati si eu o sa tac precum un melc...
Tot timpul pe forumul ortodox o sa se spune adevarul despre penticostali sau alte culte. Tu vrei sa nu mia spunem adevarul, sa tacem, in schimb sa fie propagate neadevarurile penticostale, care in general sunt folosite pentru prozelitism.
Stii cum e, fii om si si ceilalti vor fi oameni cu tine.