Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
. . . . . 
|
Îmi pare rău că n-ai priceput că mă refeream nu la faptul că interpretarea ei pute ci că mie începea să-mi mirosă o înțelegere mai complicată... ce vine de la dajdie... de la complacerea omului în liniștea lui, în odihna lui, în complacerea lui că e un dăjdiaș și atât. Și asta e toată viața lui.
Dar dacă n-ai înțeles simbolurile și filmulețele, atunci lasă că ne-a tălmăcit Dumnezeu prin
scuturarea pământului, adică au fost 3 cutremure de 6 grade pe scara Richter. Unul în Japonia, altul în Cuba, și altul în Noua Zelandă.
Iar dacă le pui unul lângă altul și le îmbraci în haină de oaie, în haină de sfințișor, sau în haină de biserică, vei găsi pe lupul travestit, fățarnic și pervers, impostor și născocitor de scene ce poartă semnul pe mâna dreaptă sau pe frunte: 666, ținând el de ceva cu care se laudă... ceva ce a furat și a dosit.
Japonia e țara banilor și a desfrânării cu săbii și drăcovenii,
Cuba e țara răzvrătirii comuniste și a trabucelor, nu e iarnă acolo niciodată,
Noua Zelandă e țara cea mai singură și mai depărtată și e condusă de imperialismul lăcomiei și luxului.
Iată deci că dacă nu pricepe omul pricepe pământul și se scutură de rău ca să nu mai fie.
(Nu m-am supărat că m-ai făcut purcelaș roz, fiindcă eu sunt spălat, însă sper să nu mă mai întorc la mocirla mea cea veche, la furia de iepurași care slujesc semeției și mândriei dreptății răutății înfiltrând bârfe în porunci ca să nu mai iubească alții după cum este scris și la fel de curat cum vine de sus prin sfinți ci altfel sau viceversa)
Contează și ordinea în timp a producerii lor, precum și că pe fotoliul cel roșu se afla un
cookie monster.