View Single Post
Vechi 16.09.2011, 17:19:13
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalul Vezi mesajul
Catalin, nu esti nici o gazda aici, era doar o figura de stil. Ai o conceptie deformata nu doar despre penticostali ci si despre forumuri.
Orice forum este un spatiu public in care se comunica si se dezbat idei.
Toti utilizatorii sunt egali. Au drepturi si obligatii. Singurii care fac regulile si vegheaza la respectarea lor sunt propietarii site-ului, administratorii, moderatorii.
M-am referit la tara si la ortodoxie, pentru ca voi sunteti veniti din SUA.
Citat:
În prealabil postat de penticostalul Vezi mesajul
Tu nu ai cum sa fii „om cu mine”. Esti prea indoctrinat in lupta impotriva crestinilor diferiti de tine. Am vazut asta la destui oameni inclusiv in confesiunea mea. Decat un miracol al lui Dumnezeu sau multi ani de informare, de invatatura si educatie crestina te mai pot transforma.

Dar poate nici nu e nevoie. Vei putea intra in Rai si cu aversiunea pe care o ai fata de alti crestini. O faci din nestiinta. Daca eu te pot ierta, iti imaginezi ca si Dumnezeu poate
Aceeasi judecata pe baza principiilor tale ecumenist penticostale, omule, vad ca nu ai niciun bun simt in a nu mai mai ataca si judeca pe baza conceptiilor tale de prost gust. Probabil suferi de aroganta si nesimtire crasa, scuze ca ti-am luat apararea in mesajul precedent, se pare ca tie chiar ti se potrivesc acele lucruri.
Cum nu sunt administrator, eu doar pot sa te rog frumos sa pleci de pe forumul ortodox cu toate nick-urile tale de pana acum, poti promova neadevarurile tale si ecumenismul penticostal si pe alte forumuri.