View Single Post
Vechi 18.09.2011, 19:17:35
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Aceste mesaje le-am primit in ultimul timp doar pentru ca am scris ceva despre cultul acelei persoane din perspectiva ortodoxa. As fi putut sa las acele mesaje o zi si apoi dadeam explicatia, probabil v-ati fi suparat putin.
Probabil nu e placut sa primesti astfel de mesaje, dar cum e sa primesti constant si adminul nici macar sa atraga atentia.
Al doilea mesaj e de la un stilist, dar nu m-a deranjat prea tare pentru ca il stiam, mai vorbisem cu el si cand avea vechiul nick si stiam ca asa vorbeste. Totusi, el a continuat in nota asta, devenind destul de agresiv. Mai deranjant a fost cand a aparut si cineva sa il incurajeze dupa ce mi-a scris un mesaj.
Primul mesaj e de la un penticostal si a fost deranjant pentru ca era deja a zecea oara cand facea asta, ma ataca pentru ca scriam ceva despre penticostalism. Si apoi o alta persoana a laudat si incurajat mesajul.

Si aici m-am referit doar la mine. Asadar daca asta este un lucru normal si frumos intr-un forum inseamna ca am o alta normalitate. Cum spuneam, cei ce scriu doar la subiecte placute e normal sa nu aiba nicio problema.
Si intrebam la inceput, solutia e sa nu mai scriem decat despre vremea de afara si efectul asupra ortodoxiei, nu e un forum ortodox?
Nu trebuie sa ne spunem si credinta?