View Single Post
Vechi 18.09.2011, 19:39:18
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Scopul unui astfel de forum este socializarea virtuală și de ce nu stabilirea unei comuniuni între persoane de aceiași credință și de vârstă duhovnicească apropiată care se află în locații îndepărtate, nu întreținerea unor discuții sterile cu cei care vin aici cu scopul nu de a zidi ci de a nărui.
Observi ca nu am spus de membrii forumului, ci de admin sau administrator. daca forumul e doar pentru socializare de ce se mai numeste ortodox, astfel de forumuri sunt forumurile publice, nu e nevoie sa se numeasca ortodoxe.
Eu cred ca e inevitabil sa nu existe si discutii pe tema credintei pe un forum ortodox. Asta si pentru ca pe forum nu sunt numai ortodocsi si chiar dintre ortodocsi, sunt si care au conceptii diferite. Eu de exemplu nici nu doresc discutii, eu doar scriu despre credinta ortodoxa, asta a fost scopul pentru care am intrat pe forum. Cu catolici sau alte culte puteam discuta si pe alte forumuri.
Si daca ne bagam capul in nisip si avem grija doar sa ne fie noua bine nu stiu cat de bine este. Nu-mi doresc neaparat sa port discutii, as fi foarte usurat daca ar screi zece persoane acele lucruri si eu doar sa citesc si sa mai scriu din cand in cand un mesaj de completare. Penticostalul ma acuza tot timpul ca doar eu (si inca 2-3 fanatici ortodocsi) nu recunosc cultul penticostal si "lucrarea Duhului" de la ei, pentru ca ceilalti ortodocsi de pe forum nu spuneau nimic.

In concluzie, adminul a tolerat acei useri si acele mesaje, pentru faptul ca nu a atras nimanui atentia (mi-a atras mie odata) inseamna ca a aprobat si incurajat. Asadar cum pot sa spun ceva bun despre admin cand el practic a incurajat acei useri? Pot doar sa-i arat obrazul, nu-i asa?
O sa scriu mai mult la subiecte despre ortodoxie si sfatuiesc sa faca la fel si cei ce discutau cu cei din alte culte. O sa las pe cei ce scriau doar la celelalte subiecte sa scrie si ei la astfel de discutii.