Citat:
În prealabil postat de catalin2
Observi ca nu am spus de membrii forumului, ci de admin sau administrator. daca forumul e doar pentru socializare de ce se mai numeste ortodox, astfel de forumuri sunt forumurile publice, nu e nevoie sa se numeasca ortodoxe.
Eu cred ca e inevitabil sa nu existe si discutii pe tema credintei pe un forum ortodox. Asta si pentru ca pe forum nu sunt numai ortodocsi si chiar dintre ortodocsi, sunt si care au conceptii diferite. Eu de exemplu nici nu doresc discutii, eu doar scriu despre credinta ortodoxa, asta a fost scopul pentru care am intrat pe forum. Cu catolici sau alte culte puteam discuta si pe alte forumuri.
Si daca ne bagam capul in nisip si avem grija doar sa ne fie noua bine nu stiu cat de bine este. Nu-mi doresc neaparat sa port discutii, as fi foarte usurat daca ar screi zece persoane acele lucruri si eu doar sa citesc si sa mai scriu din cand in cand un mesaj de completare. Penticostalul ma acuza tot timpul ca doar eu (si inca 2-3 fanatici ortodocsi) nu recunosc cultul penticostal si "lucrarea Duhului" de la ei, pentru ca ceilalti ortodocsi de pe forum nu spuneau nimic.
In concluzie, adminul a tolerat acei useri si acele mesaje, pentru faptul ca nu a atras nimanui atentia (mi-a atras mie odata) inseamna ca a aprobat si incurajat. Asadar cum pot sa spun ceva bun despre admin cand el practic a incurajat acei useri? Pot doar sa-i arat obrazul, nu-i asa?
O sa scriu mai mult la subiecte despre ortodoxie si sfatuiesc sa faca la fel si cei ce discutau cu cei din alte culte. O sa las pe cei ce scriau doar la celelalte subiecte sa scrie si ei la astfel de discutii.
|
Acest site îți oferă și alte posibilități, în afară de discuții pe forum pe diferite teme de credință ortodoxă sau de altă natură, în secțiunea GRUPURI unde inviți doar pe cei care îi consideri potiviți pentru dialog constructiv, și îi poți exclude pe acei care te supără. Acolo, pe grupul format de tine moderezi discuțiile cum dorești.
Dacă ești bine documentat , ai cunoștințe teologice solide, dacă ai un talent literar care te diferențiază de alți useri poți scrie articole pe pagina de deschidere a sitului, articole care vor fi citite comentate și apreciate.
A fi creștin ortodox înseamnă să rabzi, să ierți să taci când vrei să strigi și să vorbești doar când poți mângâia sau da un sfat într-o problemă de viață trăită și depășită de tine. Am fost și eu atacata, jicnită, provocată dar m-am retras cum face ariciul și mi-am spus așa cum m-a învățat părintele Proclu "La-s că-i zâc , da nu az. Mâne", și mâine la fel am zis tot ca părintele Proclu.
Foarte bine dacă scrii despre ortodoxie dar să nu fie subiecte care s-au mai abordat.
(P.S. Cele spuse sunt valabile doar pe forum. În viața reală nu tac, spun. Mulți se supără dar mă consolez gândindu-mă că este o modalitate de a vedea calitatea oamenilor. "Să nu-l cerți pe cel rău că te va urâ. Ceart-l pe cel bun și îți va fi prieten"(din Apostol citat cu aproximație)