Subiect: AVORTUL!
View Single Post
Vechi 25.08.2007, 00:12:18
ionita ionita is offline
Member

Data înregistrării: 22.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Laurentiu
Citat:
În prealabil postat de dillema
Citat:
În prealabil postat de Laurentiu
In primul rand eu nu pun citate cum imi convine mie si cum Invata Biserica lui Hristos fara de care nimeni nu se poate mantui..cei ce merg de capul lor fara biserica ori duc o viata care nu se raporteaza aproape deloc la invatatura crestina, ori se duca la alte secte - din doua una
E clara situatia daca contrazici si marii duhovnici mi-am dat seama ce fel de crestin-ortodoxa esti ..
In al doilea rand daca nu ai copii nu cred ca poti pune tu in discutie durerea sarcinii si numai o femeie care a trecut prin asta.
Tocmai de aceea am pus-o pe Sallie Tisdale ...ca numai femeiele ca ea pot fi de acord cu avortul. Pentru ca o femeie cu adevarat credincioasa nu ar face niciodata asa ceva.
Feminismul tocmai asta inseamna:
Din punctul meu de vedere pot caracteriza aceste femei astfel:
Femeia libertina, usuratica care niciodata nu-si va raporta viata la invatatura crestina, nu-i place sa asculte de nimeni si de nimic cand ia o hotarare {mai ales de preotii bisericii} iar daca asculta in cel mai bun caz se consulta cu cei care duc o viata asemanatoare cu a ei {rupti de invatatura bisericii...
Cat despre mustrare nici nu vrea sa auda ..nu vrea sa primeasca ea mustrarea ..pentru ca se considera ca stie prea multe si nu poate sa-i dea ei lectii un simplu slujitor din biserica lui Hristos {preotul}

[color=red]Cum sa vina ea sub patrafir sa-si spuna pacatele??
Ea care stie totul?...intunecata de fumul mandriei ![/color]

In context fiecare este "liber"?? sa faca ceva...desi multi au o conceptie ciudata asupra termenului de libertate..???

Dar iei doar ce iti convine...postarea ta e de-a dreptul postarea unui "crestin" si nu crestin. Unde e toleranta, iubirea crestineasca? si iata ai dat dovada si de JUDECATOR. felicitari:) Iaca ai aruncat piatra...ai grija sa nu vina asupra ta.

Esti un adevarat ...(pune tot ce doresti matale)...dar ce sa facem te iertam si ne rugam pentru tine. Esti fara experienta si vorbeste gura fara tine
Pai da hai sa fim toleranti ...ce mare branza dupa dilema toleranta fara dreapta socoteala ..."viata ideala"??? Hai sa fim toleranti si cu desfraul hai sa fim toleranti cu toate ca nu ne mai trebuie infranare.
Hai sa fim si noi crestinii tolerantii si cu avortul CA dupa Domnul vsovi trebuie sa il citam pe Parintele Pimen care oricum sigur nui ar fi de acord cu Avortul...
Dilema draga nu te-a plesnit nimeni cu vreo piatra am discutat despre avort si despre consecintele care le are in realitate si care pentru tine nu exista.
De Judecat are cine sa judece VA Judeca Dumnezeu dar judecata cu verdict atunci la judecata va fi prea tarziu acum mai este timp.
Eu am incercat sa dezbat subiectul in viziunea Marilor Duhovnici si a Sfintilor
Ca tu te-ai simtit lovita de vreo piatra asta este Partea a doua..
Ai auzit : Ascultati de mai marii vostru
E bine ca povatuitorii sa graiasca totdeauna din constiinta slujirii lui Hristos, ca in fata lui Hristos si atunci vor fi blanzi intru dojana si smeriti intru mustrare
Doamne ajuta!
Fratilor,voi vreti sa va alaturati multimii de femei care, uneori cu acordul sotilor, fac avort si mai apoi se intorc acasa la unicul copil si ii spun ca-l iubesc??
Va intreb eu, oare ce fel de mama e aceea?? as intreba-o: mama,cum poti tu sa-mi spui mie ca ma iubesti daca tu.....mi-ai ucis fratele/sora?? oare cum de ma iubesti pe mine??
Sunt total impotriva femeilor ce facavorturi si mai ales a celor care spun ca nu-l fac deoarece-incep scuzele- nu am cu ce-l creste, nu=l fac deoarece asa mi-a spus domnul/doamna doctor, nu-l fac deoarece sunt prea tanara sa am copii sau din potriva sunt prea inaintata in varsta pt copii!! Femeilor???? oare Dumnezeu ce pazeste??? Oare nu El are grija de hrana pasarilor din vazduh, oare nu El are grija si de noi, oare ne v-a lasa El pe noi la greu?? dece nu va lasati in grija Lui?? sau dece te-ai culcat cu sotul tau/prietena/prietenul tau daca nu vroiai copiii??
Vrem sa ne mantuim noi dar fatului ce ia cantur in pantecele nostru ii rapim acest drept oferit de Dumnezeu!!Ma intreb oare sunt mai pre-sus voile noastre decat cele ale Lui Dumnezeu??
Am privit,nu de mult,'strigatul mut'.....am ramas fara cuvinte. Stiti?? ma ganseam ca puteam fi eu cea care sa fie avortata si poate ca azi nu aveam sansa de a vorbii cu dvs si de a ma duce in casa Domnului si de a ma riga..........si cine stie poate ca nu aveam sansa de a visa la a ma marita si de a aface si eu la randul meu copilasi pe care sa-i inconjor cu iubire si cu dragoste parinteasca si sa-i educ cu credinta in Dumnezeu!!
...... nu stiu ce mai pot spune...... sa ne fereasca Maica Sfanta de asa ceva, sa ne fereasca de a-i da satisfactie celui rau!!!
Fratilor mai binene-am ruga pt cele care fac asa ceva decat sa le judecam sau decat sa vorbim cat de mult gresesc ele!!!!
Doamne ai mila de noi si nu ne lasa!!!
Doamne ajuta!
Reply With Quote