View Single Post
Vechi 19.09.2011, 19:55:41
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Smile

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Îți mulțumesc Cristi pentru dragostea de care dai dovadă atunci când pui alături de poezii ale unor poeți creștini binecunoscuți poezii de-ale mele.
De curând am început demersurile pentru editarea unei noi cărți de poezie creștin-ortodoxă asemănătoare cu cele de până acum, cu precădere rugăciuni în versuri și povestiri cu tâlc în versuri.
Sunt foarte puțini intelectueli dintre acei care țin în mâinile lor cultura care agreează acest gen de scrieri.
Sunt trimisă la edituri care tipăresc carte religioasă iar uneori mi se spune să mă duc la mănăstire dacă sunt așa de îndrăgostită de sfinți (ei spun "de cai verzi pe pereți")
Unii sunt sinceri și spun că nu înțeleg o astfel de poezie care deși este exprimată într-un limbaj simplu, se adresează unui număr restrâns de cititori. Alții mai puțin îngăduitori consideră nefiresc să iubești ce nu poți vedea și să crezi în ce nu poți atinge.
Placerea si mai ales bucuria este de partea mea ! Am publicat poezia ta , pe mai multe site-uri , inclusiv pe blogul meu , si efectiv nu m-am plictisit de ea , caci tot timpul mi-a transmis ceva , si cred ca asta este cel mai important pana la urma. Cat despre atitudinea unora , este de inteles in aste vremuri , cand firescul este nefiresc si invers ! Totu se raporteaza la castig , la profit , uitandu-se de complet de "falimentul " cel vesnic . . . !