Citat:
În prealabil postat de pacifistul
eu nu spun ca omul sa nu se duca la biserica. niciodata nu am spus asta. am spus doar ca nu te poti baza numai si numai pe biserica. iar faza cu homeopatia este gresita. am sa va spun si cum functioneaza: principiul este de a se administra o substanta care provoaca aceleasi simptome specifice bolii, diferentaa fiind ca se administreaza in dilutii f mari(infinitezimale). astfel organismul produce anticorpii necesari acelei cantitati de substanta, iar acei anticorpi vor actiona si asupra bolii, diminuand simptomele ei si ajungandu-se, intr-un final, la vindecare. este o terapie naturala, (fata de cea alopata in care se actioneaza direct cu substante sintetice si care are si alte reactii adverse), care de multe ori are efecte extraordinare. ce e impotriva lui Dumnezeu aici? eu vad o modalitate de tratament ce foloseste 100% natura si organismul. iar homeopatia a aparut odata cu alopatia, pe timpul lui hipocrate, doar ca nu prea a fost folosita, ea dezvoltandu-se in sec XVIII.
|
Bati campii, n-ai nici cea mai vaga idee ce e aia homeopatie.
Vezi ca sunt niste thread -uri despre ea, pune mana si te informeaza.
Iar asa ca o informare rapida..intr-un "remediu" homeopatic nu este nici macar o singura molecula de substanta in afara de substanta de dilutie, apa sau alcool, atunci impotriva a
CE sa produca corpul anticorpi?
Ca sa nu mai vorbim ca bazele teoretice ale homeopatiei n-au nici o legatura cu ideea de anticorpi iar de cele practice ..cand ai sa afli o sa te bufneasca rasul..asta pana iti aduci aminte ca pentru unii asta chiar inseamna medicina, ceea ce e destul de trist..