View Single Post
Vechi 21.09.2011, 11:28:24
Soaree Soaree is offline
Banned

Data înregistrării: 10.08.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
Din mila pentru tine. imi pare tare rau de tine ca suferi de dusmanie si mandrie.
Ele, acestea doua, nu te lasa in pace. Iti cer in fiecare zi doza zilnica, si tie si prietenei tale.
Ca un alcoolic care daca nu ia 100 grame de alcool zilnic tremura asa voi daca nu aruncati intr-o zi omului pe care il dusmaniti o rautate nu va simtiti bine.
Sufletul vostru sufera ca este atins.

Tot incerc sa iti domolesc mandria si dusmania dar vad ca mai tare se umfla.
Atat de tare incat si cuvantul ca sa asculti de duhovnic va supara.
Deci smintiti oameni, dar sunt bucuroasa ca multi nu se smintesc. Ca multi stiu ca daca incerci sa inveti credinta si sa traiesti credinta autodidact, ajungi in fundul iadului. Ei stiu, oameni multi dintre ei, ca trebuie sa asculte de duhovnic si nu sa faca ca voi.
Pentru ca invatatura autodidacta e buna, aici pe pamant dar in cer e mandrie curata. care te va arunca jos de tot. cat de jos? Pe cat de mare este mandria.

Voi stiti cum sunteti?
ca intr-un glob de sticla construit de mandrie. Nu vedeti nimic, credeti ca straluciti dar de fapt sunteti intr-un glob.
Deja sunt persoane care imi spun ca vor sa se retraga de aici ca nu sufera atata mandrie si dusmanie si ca nu au nimic de invatat. dar le-am spus sa nu se tulbure, sa le fie mila.
Anna, cand m-ai jignit ultima data si am vorbit cu duhovnicul meu mi-a spus: nu e nimic, in fiecare zi sa faci cate o metanie pentru fiecare si sa zici: Doamne intelepteste-o pe ea!
Si asta fac cu bucurie, Domnul sa iti ajute!
Dar cand vei incepe sa faci tu propriile tale metanii? Cand vei incepe cu adevarat propria ta pocainta?
De ce nu trezesti? Trezeste-te, arunca dusmania, arunca ura, arunca mandria si vino sa stam de vorba. Ca vei vedea ca vom avea multe sa ne spunem.
de ced nu poti sa fii ca lumanarea? Cum spune Sfantul Serafim de sarov? fiti ca lumanarea. Si daca una se aprinde de la ea sa se aprinda toate. de ce nu poti sa mergi si tu sa te aprinzi? de ce stai la coada unei lumanari care inca nu s-a aprins?

daca nu vrei sa mai auzi nimic de la mine, departeaza-te de mine, du-te, nimeni nu te roaga sa vii si sa imi spui ceva , fie si jignire. Nu citi nimic din ce scriu eu, nu intra pe threadurile mele, ocoleste ce scriu, fa ce vrei.
Dar crede-ma imi doresc din tot sufletul sa scapi din ce esti prinsa.
Daca vreodata vei scapa te astept cu drag sa vorbim amandoua si sa ne regasim.
Domnul sa iti ajute!
Din preaplinul smereniei graieste sfanta dobrin:
Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
Aici pe acest thread sunt la mine acasa. Am poftit aici pe toata lumea sa spuna un cuvant bun. Nu poti , nu intra aici. Du-te in alta parte.
Penibila esti tu cu aceasta atitudine.
In fiecare zi arati oamenilor inca o rautate.
Voi ati ridicat rautatea la rang de arta.
de fapt societatea de azi ridica rautatea la rang de arta.
Acum e bun cel care descopera o metoda mai buna si mai subtila si mai maiastra de a jigni , de lovi pe celalalt. Aratati ca sunteti invatacei buni ale duhului acestei lumi.

Deci sa traducem:
sala de ospat este threadul
stapanul este cel care l-a infiintat
musafirul este cel care scrie aici si vine sa spuna un cuvant bun
cel care se aseaza in capul mesei pe locul necuvenit este cel care vine aici si injura si jigneste pe stapan.

Fetito, serios , nu are rost. In halul acesta vei scrie intr-o nefericita zi ca forumul este al tau.

Un sfat prietenesc: du-te si te cauta!
Reply With Quote