E ok
Sincer, tot mi se pare neimportant detaliul asta cu calendarul. Nu zic din incapatanare, cine pune accent pe detaliul asta, tot respectu, insa vad in ortodoxism o mancare infinita pentru cuget, iar tema asta asta mi se pare o limitare a unor simtaminte si nevoi mult prea omenesti. Inteleg ca te-ai suparat ca sunt lenes si am trecut prin scoala fara sa pun nimic in ''traista''. Cand s-a intamplat incidentul acela, bunica prietenului meu aflase ca doar intentionez dupa ce termin liceul sa optez pentru facultatea respectiva. Acum trec in anul 2 si recunosc ca primul an l-am ratat, am avut un loc de munca care m-a solicitat extrem, iar in restul timpului am fost implicat in alte proiecte. Pentru mine scoala e un hobby, iar ce-am ales, e singura cunoastere care imi starneste pasiunea si ambitia, nedorind sa ingrop talantul care l-am primit printr-un discernamant sanatos. Filozofic vorbind, sunt constient ca ceea ce fac nu va ajuta la mantuirea mea, sunt multi oameni din varful muntilor, care nu stiu nici sa scrie si sa citeasca, dar prin smerenia lor valoreaza mai mult decat toate facultatile din lumea asta.
Mersi pentru sfat, iar la randu meu te sfatuiesc sa ai grija cu tastatura si mouse-ul, fiindca usor poti sa subapreciezi un om si sa te certi cu el, iar daca l-ai cunoaste in realitate, de dragu lui, ai calca peste principiile austere si ai iesi la o bere cu el indiferent de ce data scrie pe calendar :))