View Single Post
Vechi 21.09.2011, 23:22:33
PrGheorghe
Guest

Implicit continuare

Pentru toti ceilalti va spun doar ca pe diavolul pe care-l plimba administratorul catre voi, indemnandu-va sa nu credeti in preotia mea sau in buna mea credinta fata de fiacare cuvant pe care l-am scris pe aici vreodata, eu l-am vazut inca inainte ca acesta sa-l impinga in lupta. Nu va lasati ispititi. Oricine dintre voi poate afla in mai putin de zece minute si adresa mea si telefonul meu si parohia mea si numele meu si ai celor din casa mea! Oare administratorul nu putea aceasta, sau oare chiar nu stie? Frate Adriane, oare ce te face sa fii rau punandu-mi la indoiala cinstea? Faptul ca am creat alt cont? De ce crezi oare ca nu mi-am ascuns IP-ul, oare nu aveam posibilitatea si stiinta sa o fac? Crezi ca dupa douazeci de ani de informatica nu am banuit ca vei vedea ca sunt logat de pe acelasi IP? Ti-am intins cursa cea mai usoara (nu tie, ca sa nu sara fratii cu acuze, ci celui pe care-l banuiam a fi rau). Iarta-ma, aici poate am fortat, dar cred ca greseala ce se face prin proasta administrare a numelui crestin-ortodox prin forma actuala a forumului trebuia clarificata. Pe de alta parte, stii sigur ca in multe cazuri useri total straini si din locatii relativ departate, pot iesi la un moment dat in internet prin acelasi IP public, in cazul in care folosesc un router comun pe care se face NAT, ori un proxy-server propriu intr-o retea LAN. As fi putut deci ascunde ca eram eu “neica-nimeni” si sa dau vina pe cine stie ce prieten din reteaua locala care face glume! Nu m-am ascus fata de dumneata niciodata, mai ales fiindca te-am considerat un om competent. Dar lasa ca stie Dumnezeu inima noastra, mai ales a preotului, nu-i asa, ca doar, spune Sfantul Ioan Gura de Aur, “preotul este casnicul Lui Dumnezeu”?

In incheiere spun: nu am dorit si nu am cautat sa insel pe nimeni nici pe forum nici in alta parte a site-ului. Cine are urechi de auzit va auzi! Restul, iertati-ma, nu are rost sa consumati energie spre a va explica de ce un preot nu poate sa taca atunci cand vede ceva rau, chiar daca se incearca introducerea ideii ca a fi crestin inseamna a fi oaie!
Ramas bun! Imi cer iertare tuturor si voi ruga pe Domnul sa faca pace in sufletele tuturor! Sper sa fie ascultata rugaciune mea!

P.S. Nu este nici o legatura intre “neica-nimeni” si un alt user "neica-nimeni-altul" (parca) ce a mai activat pe forum. A fost doar o alegere in necunoastere de existenta celuilalt cu nume asemanator!

Textul este lung si ora tarzie, nu cred ca mai am putere sa mai fac corecturi. Va rog sa iertati greselile de scriere si sa cautati a intelege esenta. Domnul este cu Biserica Sa, ai mila Doamne si de mine!

Last edited by PrGheorghe; 21.09.2011 at 23:38:48.