View Single Post
Vechi 22.09.2011, 10:04:54
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Și dacă tot s-a declanșat operațiunea "curățenia de toamnă" să instaurăm și un avertisment public înaintea banării definitive, echivalentul cartonașului galben în fotbal. Așa, ca un îndemn la cumințenie!
Chiar asta am propus de mult timp, sa fie atentionat un user care greseste, eu am fost mai generos, trei atentionari. Iar aceste atentionari e si mai bine sa fie scrise pe site, ca sa se stie ce s-a gresit si de alti useri.
Existand aceste atentionari i se da posibilitatea userului sa se indrepte daca vrea, in plus nu mai e nevoie sa fie tolerat luni de zile pana sa fie eventual banat.

Sa se ia in considerara ca nu doar injuraturile sunt comportament agresiv, cineva poate avea un comportament agresiv fara sa injure. Poate fi sarcastic, poate face "bascalie", sau sa spuna "minti" tot timpul, etc.

De asemenea, sa se mentioneze ca pe site predomina invatatura ortodoxa, astfel cei ce au alte credinte sa stie care sunt limitele si la ce sa se astepte. Punctul de vedere ortodox insemnand inclusiv criticarea altor culte din perspectiva ortodoxa. Aceasta ar trebui sa fie regula principala, daca se considera ca forumul este ortodox.

Cunoscand limitele si regulile parerea mea e ca tensiunile vor fi mai putine, desi inerente in cazul unor opinii diferite.