View Single Post
Vechi 22.09.2011, 10:30:14
OmuBun
Guest

Implicit

Iarta-ma, nu vreau sa-ti dau sperante desarte si nu sunt genul care sa fac asta. Din pacate nu am timp sa caut acum, dar sunt sigur ca exista posibilitati sa te vindeci 100% de problema ta. Evident ca pe primul plan ramane tot rugaciunea, pentru ca Dumnezeu sa-ti scoata in cale leacul. Cred ca ce-am citit pe unde-am citit erau niste lucrari care scoteau in evidenta puterea tamaduitoare a rostopascai (atentie ca in cantitate necontrolata este extrem de toxica) dar si a ceaiului de anghinare, care practic regenereaza ficatul in totalitate.
Cat despre "memoria apei", chiar alaltaieri am "experimentat" si eu un pahar de apa de izvor, punandu-l alaturi de mine in perioada rugaciunilor obisnuite. Intr-adevar am observat o anumita schimbare (am posibilitatea sa masor valoarea PH, inainte si dupa), dar asta nu inseamna ca poti folosi apa de la robinet, sau orice fel de apa, iar prin puterea cuvantului tau (poate daca cel ce face ritualul este un om cu totul virtuos, rezultatul este pe masura) sa te astepti la mari miracole.
Iti spun deci ca nu trebuie sa cazi in deznadejde (desi deznadejdea in mod cert ne apropie de Dumnezeu) ci sa crezi sincer ca la boala ta exista sigur leac. Cu ceea ce ma confrunt eu este ceva mai greu, iar in cateva zile urmeaza sa plec undeva departe si sa ma las in mila Domnului. Sper sa revin in vreo luna, iar atunci mai discutam, daca intre timp nu ti-ai rezolvat deja problema (in sensul aflarii celei mai bune terapii).
Dumnezeu sa te aiba in paza Lui. Faptul ca locuiesti atat de aproape de Manastirea Hadambu, ar trebui sa recunosti ca este un mare privilegiu, iar Dumnezeu te va ajuta.
Cat despre episoadele cu tiganul... Omule nu te juca cu focul. Cunosc persoane care nu pot intelege niciodata cum s-au putut lasa inselati atata vreme, fara sa se trezeasca. Lasa-l cu Dumnezeu (sau cu cine-o vrea el) dar nu mai incerca nici o varianta. Fiindca indiferent ce-ar face, el nu va pierde niciodata, iar tu tot inselat vei ramane.
Reply With Quote