e groaznic sa faci avort, si sa-l mai ai si o viata pe constiinta. e nevoie de educatie sexuala la adolescenti sa constientizeze ca daca isi incep viata sexuala, posibilitatea de a deveni parinti este mare, iar responsabilitatea, imensa. e nevoie ca si baietii sa inteleaga ca in clipa in care s-au culcat cu o fata si ea a ramas insarcinata, atunci ei au devenit tati. nu numai fetele trebuie educate si "speriate" cu iminenta avortului si cu iadul, ci si baietii.
iar despre persoanele mature, vreau sa spun ca de asemenea, nu numai despre femeile care avorteaza trebuie sa vorbim, ci si de barbatii lor, de tatii avortonilor. ei sunt, in egala masura, mancatori de carne de om.
de ce incriminam numai femeile? barbatii sunt in egala masura raspunzatori si vinovati. iete cum se vorbeste pe topicul AVORTUL numai despre femei, si despre cum trebuie sa-si pastreze ele sufletul departe de pacat!
rusine barbatilor care pun astfel problema! niste misogini!
laurentiu, tu esti tinerel, nu stii inca multe lucruri(la tara se spune ca nu stii pe unde se pisa gaina, dar nu-ti spun eu tie asa ceva, ca suntem oraseni), cum iti permiti sa pui intrebari retorice femeilor, gen"de ce te-ai culcat cu sotul sau cu prietenul daca n-ai vrut copii?" ? pai, in contrapartida, intreb si eu: sotul de ce s-a distrat daca n-a vrut copii? de ce nu s-a intors cu spatele la nevasta si sa traga un somn bun? iar pretenarul de ce a atras fata la asternut daca nu voia s-o ia de nevasta si sa faca copii cu ea?
in incheiere schimb tonalitatea si va spun doua bancuri vechi dar bune: aspirina e un bun anticonceptional...tinuta strans intre genunchi. si: un alt anticonceptional cu care se merge la sigur- un NU hotarat spus barbatului.
sper ca nu par desantata in exprimare, m-am autocenzurat cat am putut, dar nu poti vorbi de nastere si avort in termeni metafizici sau in limbaj de lemn gen"eludarea meandrelor concretului".
|